Over

Geplaatst op door

EasyContractManagement is een handelsnaam van Abraxax BV.  Onder deze naam vinden alle activiteiten plaats waarbij contractmanagement voor organisaties wordt ingericht en beheerd.

Het idee van Easy Contract Management is begin 2017 ontstaan. Aanleiding hiervoor was dat diverse klanten hele onduidelijke of zelf geheel overbodige contracten hadden. Zij hadden geen actief proces van beheer en controle. Deze contracten (verplichtingen) kunnen dan worden beschouwd als financiële lekkagesOok wij zelf ervaren dat contracten zonder periodieke toetsing kunnen worden gezien als een financiële strop.

Contractmanagement geeft bescherming

Contractmanagement geeft bescherming

Naast de basis contractvoorwaarden (zoals prijs, opzegdatum, contractduur, en automatische verlenging) blijken er toch wel bijzonder veel contracten te zijn die inhoudelijk niet marktconform  en niet in lijn zijn met wat een organisatie nodig heeft (de zogeheten business alignment). U koopt te veel of u wordt gedwongen om dure uitbreidingen te kopen.

Bij de implementatie en toepassing van contractmanagement kunnen we zeggen: “We eat our own dogfood”. Dit houdt in dat wij het systeem (en concept) ook zelf gebruiken.